Indberet misbrug af miljømærket — Marine Stewardship Council
Mine værktøjer
Log ind
Du er her: Forside Certificering Brug MSC-mærket Indberet misbrug af miljømærket

Indberet misbrug af miljømærket

MSC ecolabel DK - portraitMSC-mærke belønner bæredygtige fiskeriprincipper og gør det muligt for forbrugerne at vælge bæredygtige fisk og skaldyr.

Brugen af MSC-mærket og "Marine Stewardship Council" skal være bevilliget af MSC. Når en virksomhed benytter MSC’s navn eller mærke uden tilladelse, vildledes virksomheder og forbrugere, og vores mission om at gøre markedet for fisk og skaldyr mere bæredygtigt bliver sat på spil.

MSC-navnet og -mærket er varemærker ejet af MSC – uautoriseret brug er forbudt og vil blive behandlet som varemærkekrænkelse.

Fortrolighed

Alle indberetninger om misbrug af miljømærket vil blive behandlet fortroligt, og vi vil ikke videregive dine oplysninger, når vi undersøger et muligt misbrug.

Indberet misbrug af miljømærket

MSC arbejder på til en hver tid at beskytte sit navn og miljømærket og har brug for din hjælp til at beskytte programmets integritet og troværdighed. Hvis du har kendskab til, at MSC’s navn eller miljømærke misbruges, kan du bruge formularen herunder eller sende os en email på ecolabel@msc.org.

Din emailadresse giver os mulighed for at kontakte dig med uddybende spørgsmål. Din emailadresse vil ikke blive videregivet til andre.
Inkluder venligst landekode
(hvis relevant)
Dato hvor misbruget blev konstateret
/ /   :
Venligst opgiv så uddybende information som muligt, som navn, adresse, telefonnummer, hjemmeside etc.
Hvor blev MSC’s navn eller miljømærket misbrugt?
Venligst opgiv så mange detaljer som muligt som hjælp til vores undersøgelse. Fx produktnavne, mærker, fiskeart etc.
Fx NGO’er, lokale myndigheder
Evt. fotos af misbruget.