Omkostninger ved MSC Licensaftale — Marine Stewardship Council
Mine værktøjer
Log ind
Du er her: Forside Certificering Brug MSC-mærket Omkostninger ved MSC Licensaftale

Omkostninger ved MSC Licensaftale

Organisationer der underskriver en Ecolabel Licensaftale er forpligtet til at betale årlige gebyrer og, afhængigt af anvendelsen af MSC mærket, royalties.

Årligt gebyr

Så snart virksomheden har underskrevet en ecolabel licensaftale skal der betales etårligt gebyr på mellem 160 £ og 1.600 £ (Britiske Pund).

Størrelsen på det årlige gebyr udregnes ud fra den totale værdi af MSC certificeret fisk og skaldyr der sælges / købes (afhængtigt af typen af organisation) af organisationen over et UK budgetår (april-marts). De forskellige niveauer for det årlige gebyr fremgår af nedenstående tabel:

Værdi af købt/solgt MSC certificeret fiskog skaldyrÅrligt gebyr
0 - £130.000 £160
£130.001 – £330.000 £800
> £330.000 £1.600

 

Royalties

Ved brug af MSC mærket på forbrugerettede produkter (detailhandel) eller på menuer, skal der betales royalties startede på 0,5% af netto engros værdien af det MSC mærkede salg.

For yderligere informationer om omkostingerne ved brugen af MSC mærket referer til dokumentet MSCI Licensing Fee Structure.

Yderligere information om omkostninger

  • For forbrugerettede organisationer, der rapporterer under 130.000 GB£ i salg,skal der blot betales et årligt gebyr på 160 GB£.
  • Ingen omkostninger: ASI akrediterede overensstemmelsesvurderingsorganer, medier, velgørenheds- og undervisningsinstitutioner skal ikke betale gebyre eller royalties for brugen af MSC Mærket. Læs MSCIs politik om Charging exemption in the education sector (PDF, 236kb).

For yderligere information om omkostninger, kontakt

    Handlinger tilknyttet webside