Efter certificering — Marine Stewardship Council
Mine værktøjer
Log ind
Du er her: Forside Certificering Sporbarhedscertificering Efter certificering

Efter certificering

After Certification header: image of men holding certified seafood product

Som certificeret til MSCs sporbarhedsstandard spiller du en vigitg rolle i at hjælpe med at møde den stigende efterspørgsel på bæredygtigt og sporbart fisk og skaldyr. Du er også med til at forsikre og støtte veladministrerede fiskerier. Det næste skridt er at sikre at virksomheden har en licensaftale så MSC mærket kan benyttes på certificerede produkter.

MSC miljømærket - Promoveringen af din certificering

MSC miljømærket er et af de mest effektive værktøjer til at kommunikere bæredygtighed til forbugere af fisk og skaldyr og det kan findes på over 25.000 produkter i omkring 100 lande.

Uafhængige udersøgelser foretaget på MSCs vegne i 2014 viste at æste halvdelen (46%) af respondenterne var enige i at de stolede mere på varemærker der benyttede miljømærker end dem der ikke gjorde. Næst efter anbefalinger fra familie og venner blev miljømærker set som den mest troværdige information til at sikre miljømæssig og social ansvarlighed.

Læs mere ombrugen af miljømærket >

Jeg har min certificering, hvad gør jeg nu?

  • Sikrer at de tiltag din virksomhed har sat igang for at opnå certificering udføres konsistent.
  • Vær forberedt: for at verificere fortsat overholdelse af standarden vil dit certificeringsorgan udføre årlige audits over den treårs periode certificeringen løber. (Visse specifikke typer organisationer vil være kvalificerede til en reduceret audit frekvens på 18 måneder)
  • Rapporter enhver ændring i din virksomhed der påvirker din certificering (eksempelvis nye leverandører, nye lokaliteter eller ændringer i kontaktpersonnel) til din certificeringsorganisation.
  • Oplær al nyt personale i at leve op til de sporbarhedsprocesser din virksomhed har sat i værk.
Handlinger tilknyttet webside