Meld misbruik van het MSC-keurmerk — Marine Stewardship Council
Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onderdelen
U bent hier: Home Gebruik het MSC-keurmerk Meld misbruik van het MSC-keurmerk

Meld misbruik van het MSC-keurmerk

MSC keurmerk lage resollutieHet MSC-keurmerk beloont duurzame visserij en biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame visproducten.

Het gebruik van het MSC-keurmerk en de woorden "Marine Stewardship Council" moeten worden toegestaan door het MSC. Wanneer een bedrijf beweringen doet ten aanzien van MSC zonder toestemming van ons worden bedrijven en klanten misleid. Dit brengt onze missie om de vismarkt duurzamer te maken in gevaar.

De MSC naam en keurmerk is een geregistreerd handelsmerk in eigendom van de MSC. Ongeautoriseerd gebruik is verboden en wordt behandeld als een merknaamovertreding.

Vertrouwelijkheid

Alle meldingen over misbruik van het MSC-keurmerk worden vertrouwelijk behandeld. We zullen geen van uw gegevens delen wanneer wij eventueel misbruik onderzoeken.

Meld misbruik van het keurmerk 

MSC is ten alle tijde aan het werk om haar naam, initialen en keurmerk te beschermen. We vragen uw hulp om de integriteit van het programma te beschermen. Wanneer u bekend bent met een geval waar onze naam, initialen of keurmerk misbruikt wordt, wilt u het ons dan melden door het onderstaande formulier in te vullen of ons te emailen naar ecolabel@msc.org

.

Wij kunnen uw email adres gebruiken om contact met u op te nemen indien wij nog verdere vragen hebben. Uw email adres zal niet bekend worden gemaakt aan een derde partij.
Wilt u alstublieft het landnummer bijvoegen? Voor Nederland is dat: 0031
(wanneer van toepassing)
Datum dat het misbruik gezien is
- -  
Meld alstublieft zoveel mogelijk informatie, zoals: naam, adres, telefoonnummer, website enzovoort.
Waar was de MSC naam of het keurmerk misbruikt?
Vul hier alstublieft zoveel mogelijk informatie in, zoals: productnaam, merk, vissoort enzovoort.
Bijvoorbeeld NGO's, millieu organisaties, lokale handhavingsinstanties
Bijvoorbeeld foto's van het keurmerk misbruik.