Krab — Marine Stewardship Council
Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onderdelen

Krab

Wereldwijd worden er vele verschillende soorten krab gegeten, sommige soorten zijn nu ook verkrijgbaar met het MSC keurmerk. Elke soort heeft andere kenmerken maar over het algemeen heeft krab een heerlijke zoete smaak en stevig vlees.

In zijn geheel gekookt zijn krabben een heerlijke en simpele maaltijd maar en zijn ook verschillende recepten vanuit de hele wereld  waar verse of geblikte krab op verschillende manieren wordt gebruikt. Bijvoorbeeld: krabbensoep (Frankrijk) krabkoekjes (USA) en Masala krab (Azië).

Kijk altijd uit naar het blauwe MSC keurmerk wanneer u vis of schelp- en schaaldieren koopt. Zo weet u zeker dat uw maaltijd afkomstig uit een duurzame visserij.

 

Waar te koop

Ga naar de waar te koop sectie om winkels bij jou in de buurt te vinden die duurzame vis verkopen.

Recepten

Momenteel hebben we alleen Engelse recepten op de website. Kijk of er een Engels recept is met krab. (Crab in het Engels)

We zijn nog op zoek naar Nederlandse recepten met MSC gecertificeerde vis. Kent u een recept met krab dat u met ons wil delen? Wij zouden het erg leuk vinden als u het ons toestuurt zodat we het op website kunnen plaatsen. Stuur ons een recept!

Document acties

Gerelateerde pagina's