Nyheter — Marine Stewardship Council
Personal tools
Log in

Skip to content. | Skip to navigation

Sections
You are here: Home Köp MSC-märkt fisk Nyheter

Administrationsansvarig sökes till vårt kontor i Stockholm

Apr 24, 2017


Plats: Stockholm

Sista ansökningsdatum: 21 maj 2017

Marine Stewardship Council (MSC) är en internationell och icke vinstdrivande organisation som driver världens ledande certifierings- och miljömärkningsprogram för hållbart fångad fisk. Målet med MSC är att bidra till levande hav och livskraftiga fiskbestånd världen över.  

Arbetsuppgifter

I rollen som administrationsansvarig kommer du att spela en central roll genom att assistera och koordinera aktiviteter för programdirektören och teamet i Skandinavien och Östersjöområdet. Det innebär att ge stöd till dina medarbetare så att de kan arbeta effektivt och se till att det dagliga arbetet på kontoret löper smidigt med exempelvis inköp och fakturahantering. Vidare innebär tjänsten koordinering av externa möten och arrangemang. Du kommer att kommunicera internt och externt på svenska och på engelska. Som administrationsansvarig är du mycket värdefull för MSC:s regionkontor och spelar en avgörande roll.

Kvalifikationer

Som administrationsansvarig behöver du ha ett utvecklat ordningssinne och gillar omväxlande arbete. Du är mycket självgående, kan hålla många bollar i luften samtidigt och kan prioritera effektivt. Vidare är du en lagspelare med stark arbetsmoral och är intresserad och engagerad i miljö och uthålligt fiske. Utmärkt engelska i tal och skrift är en nödvändighet.

Ladda ner den fullständiga arbetsbeskrivningen här.

 Ansök till tjänsten

Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm. Lön efter erfarenhet och kompetens. Tillträde efter överenskommelse. Personligt brev och CV på svenska skickas till balticsea@msc.org senast den 21 maj. Intervjuer sker från v 22. 

Document Actions