Joint marketing campagnes — Marine Stewardship Council
Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onderdelen
U bent hier: Home Impact MSC Joint Marketing campagnes

Joint marketing campagnes

MSC werkt nauw samen met commerciële partners om te bouwen aan het bewustzijn in de sector en onder consumenten en om de waarde van het MSC-keurmerk voor onze partners te vergroten

In February 2008 begon MSC met het internationale bekende bureau Saatchi & Saatchi X te werken. Zij boden hun diensten pro bono aan om het consumenten bewustzijn en de herkenning van het MSC-keurmerk te ondersteunen. Om dit te bereiken, hebben wij een joint marketing initiatief geïntroduceerd met als doel het bewustzijn van het MSC programma en tegelijkertijd de duurzaamheidsclaims van vismerken en retailers te verstevigen.

Onze doelstellingen zijn om

  • Frisse ideeën en nieuwe materialen voor marketing activiteiten te ontwikkelen
  • Het begrip van het MSC programma te verbeteren
  • De duurzaamheidsclaims van onze partners te verstevigen
  • MSC gelabelde producten zinvol te maken voor shoppers
  • De verkopen van onze partners te vergroten en de vraag naar MSC gelabelde visproducten.

Joint marketing campagnes

We bundelen onze krachten met partners wereldwijd om gezamenlijk gefinancierde marketing campagnes uit te rollen. Lees meer hierover in het stuk hieronder.

De Bewuste Visweek Nederland 2015

bvwLees meer over deze derde editie van een jaarlijks terugkerende promotieweek van MSC en ASC gelabelde vis-, schaal- en schelpdierproducten. Consumenten kunnen in de laatste week van september niet om een keuze voor bewuste vis heen.  De periode van 21 tot en met 27 september is door Het Wereld Natuur Fonds, Marine Stewardship Council (MSC) en de Aquaculture Stewardship Council (ASC)  uitgeroepen tot Bewuste Visweek.

De Bewuste Visweek Belgie 2015

bvwLees meer over deze eerste  editie van een jaarlijks terugkerende promotieweek van MSC en ASC gelabelde vis-, schaal- en schelpdierproducten. Consumenten kunnen in de tweede  week van september niet om een keuze voor bewuste vis heen.  De periode van 7 tot en met 13 september is door Het Wereld Natuur Fonds, Marine Stewardship Council (MSC) en de Aquaculture Stewardship Council (ASC)  uitgeroepen tot Bewuste Visweek Belgie.

 

 

Document acties