Zet u in — Marine Stewardship Council
Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onderdelen
U bent hier: Home Impact MSC Zet u in

Zet u in

Er zijn allerlei manieren om actief een positief verschil te maken voor de gezondheid van onze oceanen - samen met de Marine Stewardship Council. Hieronder volgen een paar dingen die u kunt doen:

Zoek het MSC-keurmerk!Kijk uit naar het MSC-keurmerk

Let op het blauwe MSC-keurmerk als u boodschappen doet of uit eten gaat om er zeker van te zijn dat de door u gekochte vis afkomstig is  van een duurzame, goed beheerde visserij.

Zoek uit waar u vis, schaal- en schelpdieren met MSC-keurmerk kunt kopen.

Vertel verderZeg het voort

Vertel uw vrienden over duurzame vis met het MSC-keurmerk.

 Vissers in Venezuela

Promoot duurzame vis

Als organisatie, zoals NGO, dierentuin of aquarium kunt u ons programma gebruiken als tool om duurzame vispraktijken te promoten. Vertel uw leden over de MSC oplossing voor overbevissing. Wij kunnen uitdeelmaterialen leveren als u contact met ons opneemt. Als u werkzaam bent in de media, kunt u onze persruimte bezoeken en u voor onze persberichten aanmelden om op de hoogte te blijven.

Steun ons onlineWord lid van onze online communities

Als u een website of blog hebt, kunt u over ons schrijven! Vergeet de link naar onze website niet. Neem contact met ons op voor toestemming om het MSC-keurmerk op uw website te gebruiken.

Word lid van onze Facebook Cause en de Facebook MSC groep.

Verkoop duurzaam gevangen visVerkoop duurzame vis

Als retailer of restaurant, zelfstandig of lid van een keten, kunt u bedrijfsvoordeel halen en aan de eisen van de consument voldoen. Als uw bedrijf in de visketen actief is, kunt u voldoen aan de verwachtingen van kopers. Laat zien dat u verantwoord onderneemt door u te laten certificeren voor de verkoop van duurzaam gecertificeerde vis.

Ga voor certificeringLaat u certificeren als duurzame visserij

Laat zien dat uw vispraktijken duurzaam zijn en behaal zakelijk voordeel. Laat u certificeren tegen de MSC standaard voor duurzame visserij.

 

Help een visserij om zich te certificerenHelp een visserij zich als duurzaam te laten certificeren

Bied financiële ondersteuning - Lokale overheden, nationale regeringen, industriële organisaties en NGO's zijn slechts een paar groepen die financiële ondersteuning of hulp hebben gegeven aan een visserij voor de beoordeling tegen de MSC-standaard. U kunt als visliefhebber de verkopende visserij aanmoedigen om zich te laten certificeren.

Draag bij aan een beoordeling - Ons beleid ten opzichte van belanghebbende deelname betekent dat iedereen een bijdrage kan leveren in het beoordelingsproces dat iedere visserij moet ondergaan om het MSC-keurmerk te kunnen behalen. Help ervoor te zorgen dat onze beoordelingen degelijk en geloofwaardig zijn. Lees meer over hoe u kunt bijdragen aan een beoordeling op onze Engelse site.

Doneer aan MSCDoneer aan de MSC

De MSC is een liefdadigheidsorganisatie. Wij vertrouwen op de generositeit van organisaties en individuen wereldwijd om ons belangrijke werk van het beschermen van het leven in zee te kunnen voortzetten. Lees meer over hoe u ons in onze missie kunt steunen.


MSC homepaginaVertel ons uw ideeën

Is er iets dat u graag op onze website zou willen zien, maar het staat er nog niet? Laat het ons weten.

Document acties