Download het MSC-keurmerk voor media (Nederland & België) — Marine Stewardship Council
Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onderdelen
U bent hier: Home Nieuws Persruimte Download het MSC-keurmerk voor media

Download het MSC-keurmerk voor media (Nederland & België)

Het MSC-keurmerk is een wettelijk beschermd en geregistreerd handelsmerk. Check hieronder of het voor u is toegestaan om het keurmerk voor gebruik te downloaden.

Wie mag dit formulier gebruiken om het MSC-keurmerk te downloaden?

TickJournalisten
Dit formulier mag alleen worden gebruikt voor het downloaden van het nieuwe keurmerk voor media-doeleinden, bijvoorbeeld als u het wilt gebruiken in uw krant, tijdschrift, online artikel of uitzending.

Wie mag dit formulier niet gebruiken om het MSC-keurmerk te downloaden?

CrossBedrijven in de visketen, retailers en restaurants
Het keurmerk dat via dit formulier kan worden gedownload is niet voor gebruik op gecertificeerde visproducten, menu's op andere commerciële doeleinden. Neem contact op met de commercieel manager in uw regio voor meer informatie over het MSC-beleid voor het gebruik van het keurmerk voor commerciëlle doeleinden.

CrossAnder gebruik
Voor ander gebruik, bijvoorbeeld door uitgeverijen, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, vismarketingorganisaties of geaccrediteerde certificeerders, kunt u contact opnemen met benelux@msc.org over hoe u toestemming voor het gebruik van het keurmerk krijgt. U kunt dit ook doen door het contactformulier in te vullen.

Gebruikersvoorwaarden

Het MSC-keurmerk is een geregistreerd handelsmerk dat wettelijk is beschermd. Gebruik van het keurmerk betekent dat u akkoord gaat met de onderstaande voorwaarden:

Voorbehoud gebruik keurmerk:

  • Alleen vertegenwoordigers van de media of mediaorgansiaties mogen dit formulier gebruiken om het keurmerk te downloaden ten behoeve van mediapublicaties of -uitzendingen. Als u geen deel uit maakt van de media , maar toch het MSC-keurmerk wilt gebruiken, bezoekt u dan onze documenten sectie voor informatie over het gebruik van het keurmerk.
  • Het keurmerk mag niet worden doorgestuurd naar derden

Het MSC-keurmerk is in 2 formaten beschikbaar: staand en liggend

Het MSC-keurmerk moet als volgt worden getoond:

  • Het keurmerk moet volledig worden weergegeven en het is niet toegestaan om delen van het keurmerk te tonen dan wel tekst te verwijderen.
  • De goedgekeurde kleur is pms 286 (gemengd als 100c, 60m in proceskleuren). Als het keurmerk  in zwart/wit moet worden afgedrukt, dan moet het als lijntekeningen en niet in tinten worden afgedrukt.
  • Het keurmerk mag niet opnieuw worden getekend, vervormd of op een andere manier worden veranderd ten opzichte van het origineel.
  • Het keurmerk moet worden voorzien van het TM-teken.

Dit formulier dient iedere keer als u het keurmerk wilt gebruiken te worden ingevuld.

1. Uw gegevens
2. Hoe u het MSC-keurmerk wilt gebruiken
Datum van publicatie of uitzending
- -  
3. Overige informatie

Het MSC-keurmerk in andere talen downloaden

Het MSC-keurmerk is beschikbaar voor download door journalisten in enkele andere talen: