MSC email updates — Marine Stewardship Council
Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onderdelen
U bent hier: Home Nieuws MSC email updates MSC email updates

MSC email updates

Regionale nieuwsbrief Benelux

3 keer per jaar ontvangt u een MSC-nieuwsbrief, verstuurd in januari, mei en september met de activiteiten en vorderingen van de MSC in de Benelux. De email die u ontvangt is in het Nederlands. Meld u zich nu aan voor onze regionale digitale nieuwsbrief.

Nieuws uit andere regio's

Verzonden in januari, mei en september. Momenteel beschikbaar voor volgende regio's:

  • Amerika (Engels)
  • Azië-Pacific (Engels)
  • Frankrijk, België, Luxemburg, Zwitserland (Frans)
  • Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland (Duits)
  • Zweden (Zweeds)

Abonneert u zich nu op nieuws uit andere regio's.

Internationale nieuwsbrief (Engels)

Wordt 3 keer per jaar verstuurd in maart, juli en november en is onze internationale nieuwsbrief waarin u geïnformeerd wordt over MSC-nieuws en onze partners wereldwijd. Meld u zich nu aan voor de internationale digitale nieuwsbrief.

Persberichten Nederland en België en Engelstalige internationale.

Hier kunt u zich aanmelden en per direct MSC-persberichten per email ontvangen.

U kunt kiezen of u persberichten in het Nederlands wilt ontvangen, die nieuws uit de Benelux regio (Nederland en België) aankondigen. Of u kunt kiezen of u onze internationale persberichten in het Engels met MSC-nieuws uit de hele wereld wilt ontvangen.  

Visserijen updates

(Engels)
Wordt 2 keer per week verstuurd en levert gedetailleerde informatie over de vorderingen van alle visserijen in het MSC-programma. U ontvangt een email elke keer dat er een belangrijke vordering plaats vindt in het MSC-traject van één van de visserijen die zich in het programma bevindt. Meld u zich nu aan voor de visserijen updates. 

MSC beleid updates

(Engels)

Blijf op de hoogte welke veranderingen plaatsvinden in het beleid van de MSC. Bovendien wordt u geïnformeerd wanneer de MSC advies inwint over mogelijke ontwikkelingen van het programma. Meld u zich nu aan voor de MSC beleid updates.

RSS feeds

RSS feeds is een handige manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen over een specifiek onderwerp, zoals een individuele visserij.

Lees meer over de RSS feeds en hoe u zich erop kunt abonneren.

Document acties