Video — Marine Stewardship Council
Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onderdelen
U bent hier: Home Nieuws Video

Video

Bekijk video's die uitleggen hoe MSC samen met haar partners duurzame visserijen over de hele wereld aanmoedigen en belonen. 

Bekijk hier de trailer over MSC.


Bekijk video's over MSC op YouTube en meld je aan voor het MSC YouTube kanaal.

Filmpje ocean to plate

Oceaan tot bord

Maart 2016, (Duur 0:47 minuten)  Verantwoorde vis van oceaan tot bord. U weet waarschijnlijk wel hoe u het liefste vis eet,maar weet u ook waar het vandaan komt. 

afbeelding filmpje haring

Vier het nieuwe haringseizoen

Juni 2015, (Duur 1:05 minuten)
Het nieuwe haringseizoen breekt aan. Vlaggetjesdag, de veiling van het eerste vaatje nieuwe haring en het traditionele haring happen.

Filmpje save the ocean

Missie: Red de oceanen!       

Oktober 2015, (Duur 25:00 minuten)          In mission: Save the ocean worden de verschillende oplossingen tegen overbevissing onderzocht. In deze aflevering worden de werkzaamheden van MSC gevolgd. 

filmpje fiji

Wat is MSC, en waarom is certificering van duurzame visserijen nou zo belangrijk? Afbeelding filmpje wereldwijde effecten

MSC gecertificeerde tonijn uit Fiji

Juli 2013, (duur 2:28 minuten)                         Een kijkje achter de schermen bij de Albacore tonijnvisserij die vissen in de Zuis pacifische Oceaan bij Fiji. 

Wat is MSC, en waarom is certificering van duurzame visserijen nou zo belangrijk?

September 2015 (duur 1:29 minuten)            De vissie van MSC is een wereld met oceanen vol leven, zodat de visbestanden voor deze en de komende generatie gewaarborgd kunnen worden.  

 

'Wereldwijde Effecten van het MSC-programma'

Juli 2013, (duur 2 minuten)
Dr. David Agnew, Standard Director MSC, geeft een kort overzicht van het belang en de hoogtepunten van dit MSC rapport.  

De Noordzeescholvissers van de Osprey Group

Een dagje mee vissen op Noordzeeschol

Juni 2013 (duur 3:56 minuten)         Ontmoet de vissers van de Urker Osprey Group en vis een dagje mee op MSC gecertificeerde Noordzeeschol.

Sustainable Partnerships Award voor WWF en DelhaizeSustainable Partnerships Award voor WWF en Delhaize

Juni 2013 (duur: 2:58 minuten)

Kom meer te weten over de samenwerking voor duurzaam gevangen vis tussen WWF en de Belgische supermarktketen Delhaize die bekroond is met de Sustainable Partnerships Award 2013.

Video Hollandse Nieuwe LidlVideo: Lidl Hollandse Nieuwe

6 juni 2012 (duur 1:53 minuten) 

Bekijk deze video van Lidl over de Hollandse Nieuwe waarbij o.a. gefilmd is bij de SPSG West of Scotland herring Pelagic Trawl visserij

Niven Camiel MarlijnWildgevangen vis in koeling en diepvries van Lidl 100% MSC

31 mei 2012 (duur: 1:58 minuten)

In het MSC gecertificeerde sterrenrestaurant van Niven Kunz in Rijswijk kondigden supermarktketen Lidl en de Marine Stewardship Council (MSC) een vergaande samenwerking aan ; alle wildgevangen vis in koeling en diepvries van alle Nederlandse Lidl vestigingen is vanaf nu gelabeld met het MSC-keurmerk.

Duurzame vissersvrouwen tijdens Het duurzame visspel van AH en MSC 2 Jong en oud in actie voor de oceanen: "Het duurzame visspel"

Maart 2012 (duur 3:22 minuten)
In actie voor het behoud van de oceanen: jong en oud kon op 17 maart 2012 bij de Albert Heijn XL in Muiden een keer in de huid van een duurzame visser kruipen. In het vissersdorp voor de ingang van de winkel stond een groot waterbassin met vrolijk gekleurde speelgoedvisjes voor “Het duurzame visspel”. Verkleed als een echte visser en uitgerust met schepnet en emmer gingen de bezoekers de strijd met elkaar aan.

Document acties