Nyheter — Marine Stewardship Council
Personal tools
Log in

Skip to content. | Skip to navigation

Sections
You are here: Home Om MSC Nyheter

Är du vår nya marknadschef?

Apr 26, 2017


Plats: Stockholm, Sverige

Arbetstid: Heltid, 40 h/vecka

Sista ansökningsdag: 22 maj 2017

Vi söker en erfaren och dynamisk chef för att leda MSC:s kommersiella engagemang i regionen Skandinavien och Östersjön.

Marine Stewardship Council (MSC) är en internationell och icke vinstdrivande organisation som driver världens ledande certifierings- och miljömärkningsprogram för hållbart fångad fisk. Målet med MSC är att bidra till levande hav och livskraftiga fiskbestånd världen över. 

Arbetsuppgifter

I din roll som marknadschef är det övergripande målet att öka medvetenheten om MSC och miljömärkt sjömat på den danska, finska, norska och svenska marknaden. Till exempel innefattar detta att leda MSC:s regionala marknadsstrategi och handlingsplan i nära samarbete med programdirektören och globala avdelningar. Som marknadschef kommer du att leverera gemensamma kampanjer för kommersiella partners i samarbete med dina kollegor. En viktig prioritering i denna position är att säkerställa hög nöjdhet hos befintliga kommersiella partners samt till nya partners i hela försörjningskedjan för fisk och skaldjur.

Kvalifikationer

Rollen kräver dokumenterad erfarenhet från arbete inom livsmedelskedjan som täcker marknadsföring, varumärkesutveckling, försäljning eller annan relaterad kommersiell verksamhet. Omfattande kunskap om fisk- och skaldjursindustrin, med befintliga kontakter och nätverk, är mycket önskvärt. Rollen kräver också en känslighet för mångfalden av värderingar av intressenter runt om i världen samt entusiasm för MSC:s uppdrag och vision. Utmärkt engelska i tal och skrift krävs.

Ladda ner den detaljerade arbetsbeskrivningen och instruktioner för att söka tjänsten

 

Document Actions