Onze oceanen — Marine Stewardship Council
Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Onderdelen
U bent hier: Home Onze oceanen

Onze oceanen

In de oceanen leven duizende wonderbaarlijke diersoorten. Bovendien zijn de oceanen van levensbelang voor mensen en hun gemeenschappen. Door nu duurzaam te vissen helpen we onze oceanen te beschermen voor komende generaties.

Oceanen vandaag de dag

Goed beheerde en duurzame visserij is essentieel voor gezonde oceanen, leefbaarheid en de economie wereldwijd. Onze oceanen staan onder hogere druk dan ooit.

Vissers verhalen - Netto Voordelen

Maakt MSC verschil? 10 jaar na de start van het MSC programma kunt u lezen wat MSC gecertificeerde vissers te vertellen hebben over MSC, duurzaamheid en vissen in ons 10 jarige jubileum rapport, Netto Voordelen.

Zet u in

Er zijn vele manieren om betrokken te raken bij de Marine Stewardship Council om een positief verschil te kunnen maken. Kom te weten hoe.

Maak deel uit van de oplossing

Gezamelijk kunnen we een verschil maken! Ontdek wat onze oplossing is voor duurzaam gevangen vis.

MSC's invloed

Ontdek hoe we gezamelijk met onze partners wereldwijd bijdragen aan een duurzame markt voor vis.

Meer informatie

Keurmerken maken verschil

Koop visproducten met het MSC-keurmerk en maak een verschil. Deze aankoop beloont visserijen die werken aan een gezonde toekomst van de oceanen en het leven in zee.

Zet u in

Er zijn vele manieren om betrokken te raken bij de Marine Stewardship Council om een positief verschil te kunnen maken. Kom te weten hoe.

Laatste nieuws

Er is geen nieuws voor deze sectie.