E-postoppdateringer fra MSC — Marine Stewardship Council
Personlige verktøy
Logg inn
Du er her: Forside Presse E-postoppdateringer fra MSC

E-postoppdateringer fra MSC

Våre ulike e-postoppdateringer holder deg oppdatert med nyheter fra MSC.

Internasjonale nyheter

Les nyheter fra MSC og våre samarbeidspartnere verden over. MSCs internasjonale nyhetsbrev sendes ut i mars, juli og november og er tilgjengelig på engelsk - Registrer deg nå for å motta internasjonale nyheter.

Nyheter fra din region

Individuelt tilpassede oppdateringer om MSC-programmet i bestemte regioner, med vekt på fiskeri- og forretningsmessige utviklinger. Sendes ut i januar, mai og september. Registrer deg nå og motta regionale nyheter fra følgende regioner:

MSC-oppdateringer etter tema

Fiskerioppdateringer
Detaljerte oppdateringer (på engelsk) om fremdriften til alle fiskeriene i MSC-programmet sendt til deg på e-post to ganger i uka. Inneholder meldinger om fremdriften i vurderinger av fiskerier og muligheter for innspill fra interessegrupper. Registrer deg nå for å motta fiskerioppdateringer.

Policyoppdateringer
Finn ut når det gjøres oppdateringer i MSCs plandokumenter og få beskjed når MSC vurderer videreutviklinger av programmet. Sendes ut i januar og juli (på engelsk). Registrer deg nå for å motta policyoppdateringer.

RSS-feeds

RSS-feeds er en nyttig funksjon som gir deg siste nytt om bestemte temaer, som for eksempel et bestemt fiskeri. Finn ut mer om feeds fra MSCs side og hvordan du kan abonnere på RSS-feeds (på engelsk).

Side-alternativer