Markkinointi- ja viestintäkonsultti, MSC Suomi — Marine Stewardship Council
Omat työkalut
Kirjaudu
Sijainti: Pääsivu Uutiset Tuoreimmat uutiset Markkinointi- ja viestintäkonsultti, MSC Suomi

Markkinointi- ja viestintäkonsultti, MSC Suomi

19.12.2017

MSC Suomi rekrytoi ensi vuoden alusta markkinointi- ja viestintäkonsultin 3-4 kk sopimuksella, jolle on mahdollista saada jatkoa. Kysymyksessä on markkinointi- ja viestintäpainotteinen tehtävä ja valittavalla henkilöllä tulisi olla kokemusta verkkoviestinnästä, nettisivujen luomisesta, sosiaalisesta mediasta, kääntämisestä ja markkinoinnista sekä kiinnostus MSC:n toimintaa kohtaan (merten hyvinvointi ja kestävät kalakannat). Koska kysymyksessä on lyhyt konsulttisopimus, tehtävä soveltuu erityisesti vastavalmistuneelle markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiselle.

Marine Stewardship Council (MSC) on kansainvälinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka hallinnoi maailman johtavaa kestävän kalastuksen ympäristömerkintäohjelmaa. Teemme yhteistyötä kalastusalan toimijoiden, toimitusketjun yritysten, tutkijoiden, ympäristöjärjestöjen ja kuluttajien kanssa edistääksemme kestävän kalastuksen käytäntöjä ja merten hyvinvointia (www.msc.org). 

Lähetä englanninkielinen CV ja tiivis hakemus PDF-tiedostoina osoitteeseen: janne.posti@msc.org perjantaihin 5.1.2018 klo 16.00 mennessä.

Merkitse viestin otsikkokenttään: MarCom Consultant

Tarkempi tehtävänkuvaus löytyy oheisesta linkistä: https://www.msc.org/dokumentit/marcom-consultant-2018-finland/at_download/file

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella keskiviikkona 3.1. klo 12–14: janne.posti@msc.org , +358 44 980 5916

Tehdyt toimenpiteet