Skip to main content

Steeds meer conserven in het schap dragen het MSC-keurmerk. Zie in de lijst hieronder welke merken erover beschikken.

Merken

Cocagne 

Cocagne logo - Spotlight (500x500)

 

Conservas Ramirez, het moederbedrijf van Cocagne, lanceerde recent tonijn met het MSC-keurmerk. De nieuwe MSC-gecertificeerde conserven (tonijn en sardienen) van Cocagne laten zien hoezeer we betrokken zijn bij duurzaamheid en bescherming van de verschillende vissoorten.

 

 

Escal

Escal Seafood logo - Spotlight (500x500)

 

Escal is een familie bedrijf dat sinds 2009 aan de slag is met MSC gecertificeerde vis. Ondertussen dragen 9 producten binnen het assortiment het MSC-keurmerk. Escal heeft o.a. gecertificeerde inktvisringen, kabeljauw, frutti di mare.

 

 

First State

First state logo - Spotlight (500x500)

 

First State is een van de conservenmerken onder de Charlier-Brado Group. Als enige verdeler biedt First State MSC-gecertificeerde horsmakreel uit Chili aan. Ook First State zalm draagt het MSC-keurmerk.

 

 

Fish Tales

Fish Tales - Spotlight (500x500)

 

Fish Tales is het duurzame vismerk van chef en MSC-ambassadeur Bart van Olphen. Fish Tales werkt wereldwijd samen met lokale visserijen die MSC-gecertificeerd zijn om duurzaamheid te kunnen garanderen.

 

 

IGLO

IGLO logo - Spotlight (500x500)

 

Het doel van IGLO is om mensen te helpen voedzame en duurzame voedselkeuzes te maken met duurzaam ingekochte vis. Vandaar dat 100% van de wilde vis die wordt aangeboden bij IGLO MSC-gecertificeerd is.

 

 

 

Imperial

Imperial logo - Spotlight (500x500)

 

Imperial is het visconserven merk van het Belgische Sopralex & Vosmarques SA. Bijna 40% van Imperial's conserven zijn MSC-gecertificeerd.

 

 

 

 

Marley Spoon 

Marley Spoon Maaltijdboxen

Marley Spoon bezorgt maaltijdboxen met verse ingrediënten en daarbij behorende recepten van chefkoks. Deze maaltijdboxaanbieder heeft ook heerlijke visrecepten beschikbaar en daarbij ben je ervan verzekerd dat jouw maaltijd MSC- en ASC-gecertificeerd is. Eet smakelijk!

 

 

Rio Mare

Rio Mare logo - Spotlight (500x500)

 

Conservenmerk Rio Mare heeft de ambitie om in 2024 100% van haar vis uit duurzame bronnen te betrekken. Verschillende producten dragen vandaag het MSC-keurmerk.

 

 

 

Vici

Vici logo - Spotlight (500x500)

 

De Vičiūnai Group draagt een steentje bij door MSC- en ASC-gecertificeerde vissen te gebruiken. Vici biedt surimi sticks, kabeljauw, en haring aan met het MSC-keurmerk.

Ontdek de andere pagina's

Restaurants

Restaurants

Hier vindt u een lijst aan MSC-gecertificeerde restaurants

Supermarkten

Supermarkten

Hier vindt u een lijst van supermarkten die MSC-producten in het assortiment hebben