Contact

De Marine Stewardship Council is een internationale non-profitorganisatie, opgericht om overbevissing aan te pakken. Ons Benelux-team beantwoordt graag uw vragen over duurzame visserij, het werk van de MSC en het MSC-keurmerk.

Jan van Keulen

Jan van Keulen

--- Commercial Manager--- Enthousiast visliefhebber! Passie voor gezonde en duurzame voeding. Nuchtere Zeeuw die graag meedenkt met de ondernemer. Ben je visspecialist? → Je kunt hem altijd benaderen om te luisteren naar wat er leeft in de branche en wat voor jou belangrijk is als visspecialist. Hij zet graag de mogelijkheden tot samenwerking op een rij.

Contact
Astrid Kösters

Astrid Kösters

---Communications Manager--- (en boekenwurm) die het liefst strategie omzet in creatie en uitvoering en die er alles aan zal doen om jou de informatie te geven die je niet had willen missen over MSC en de duurzaamheidsdoelen die we vertegenwoordigen. → Je kunt haar benaderen voor vragen over MSC- communicatiemiddelen en content die op MSC.org staat, samenwerkingen en als contactpersoon voor media.

Contact
Karin Lüdemann

Karin Lüdemann

--- Fisheries and Stakeholder Engagement Manager --- Karin heeft ruime ervaring als visserij bioloog en is lid van het Duitse MSC team. Zij vervult de rol als contactpersoon voor visserijen in de Benelux regio.

Contact
William Morré

William Morré

--- Commercial Outreach Officer--- Enthousiaste zeiler met een data-gedreven achtergrond en passie voor maatschappelijk welzijn en economische vooruitgang. Maakte werkzaam in de horeca kennis met overconsumptie en de verspilcultuur. Hierdoor werkt William graag actief mee aan een bewust en duurzaam voedingsbeleid.

Contact
Roelien Gerritsen

Roelien Gerritsen

--- PA and Admin Officer--- Roelien zorgt dat alles op rolletjes loopt op het Benelux kantoor. Ze heeft ruim eenderde van haar leven in verscheidene landen gewoond om te ontdekken, te werken en te studeren. Ze heeft een media en entertainment opleiding gevolgd en voordat ze bij MSC aan de slag ging enkele jaren als event manager gewerkt. → Je kunt haar benaderen voor alle organisatorische en secretariële zaken op kantoor.

Contact
Iris Nuijten

Iris Nuijten

--- Digital Communications Manager--- Natuur- en dierenliefhebber doordrongen van het feit dat een duurzame wereld nodig is, geen trend. Heeft ruime redactionele en marketingervaring. → Je kunt bij haar terecht voor alle online zaken zoals de Benelux websites, social media kanalen en campagnes.

Contact

Meer informatie?

Voor meer informatie, ook zakelijk, bezoek onze website msc.org

  • '{{item.Image.Title}}', {{item.Image.Artist}}, {{item.Image.Description}}