Skip to main content

Samenwerking met Chain of Custody houders

De afgelopen maanden heeft Wesley Fransen, stagiair van Hogeschool Van Hall Larenstein onderzoek gedaan naar de samenwerking met onze 277 ketenpartners in de Benelux. Specifiek heeft hij gekeken naar die bedrijven die we in onze beleving te weinig spreken om te leren wat deze uit het MSC programma halen. Door middel van interviews met representatieve gecertificeerde bedrijven heeft hij uitgezocht of partijen die we niet regelmatig spreken tevreden zijn met de samenwerking. Specifiek hebben we gezocht naar waar verbeteringen mogelijk zijn.

Resultaten

Uit de interviews bleek dat partners over het algemeen tevreden zijn over het gebruik van het MSC certificaat. Wel bleek dat er behoefte is aan betere informatievoorziening door MSC. Daar gaan we nu aan werken, in de nieuwsbrief zult u veranderingen merken doordat we aandacht besteden aan veelgestelde vragen en bijvoorbeeld interessante (internationale) marktontwikkelingen zullen uitdiepen. We zijn heel erg blij met de constructieve feedback van de partijen die aan het onderzoek hebben meegewerkt en willen deze hiervoor hartelijk bedanken.


Oproep: Heeft u een vraag of een onderwerp waar u graag meer over wilt weten – al dan niet in de nieuwsbrief? Neem contact op met !